Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Otomotiv Teknolojisi Programı Teknik Gezisi

Trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla uzun yıllardan beridir ilimizde hizmet veren “Malatya Tüvtürk Araç Muayene İstasyonuna,” 09.01.2022 tarihinde Meslek Yüksekokulu’muz Otomotiv Teknolojisi Programının 2. Sınıf öğrencileri ile birlikte düzenlediğimiz “Teknik Gezi” sayesinde, hem tesisin tanıtımı hem de uygulamalı araç muayenesi eğitiminin yapılması sağlanmıştır. Bu hususta, gerekli yasal izinlerin alınması noktasında bizlerden desteğini esirgemeyen Tüvtürk Genel Müdürlüğüne, Tüvtürk İş Ortağı “Seba Araç Muayene İstasyonu İşletmesi AŞ” yönetimine, sahada gerekli planlamaları yapan Tüvtürk Bölge Müdürü Gökhan Bey’e ve istasyonda bizleri ağırlayan İstasyon Amiri Zeynel Bey’e ve şahsında Şehabettin Bey’e teşekkürlerimizi sunarız.