Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Endüstriyel Cam ve Seramik Programından Sektör Ziyareti.

Meslek Yüksekokulumuz uhdesinde yeni açılan ENDÜSTRİYEL CAM VE SERAMİK PROGRAMININ alt yapısını oluşturmak ve nitelikli öğrenci yetiştirmek adına eğitim, staj, istihdam, işbirliği vb gibi konularda istişareler yapmak üzere 18.02.2022 tarihinde, ilimiz 1. Organize Sanayi Bölgesinde cam ambalaj ürünleri üretimi yapan BAŞTÜRKLER CAM SANAYİ VE TİCARET AŞ firması ile Meslek Yüksekokulumuz yönetimi ve ilgili bölüm hocalarımızla görüşmeler yapılmıştır. İlgili görüşme esnasında firma yetkililerinin desteği sayesinde tüm tesis incelenmiş ve de teknik bilgiler alınmıştır. Bu hususta firma yetkililerine, bizleri karşılayan Nevzat beye ve süreç hakkında ikili görüşme yaptığımız Umut beye teşekkür ederiz.