Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Yeşilyurt MYO Olarak Yeşilyurt Belediyesine Ziyaret

Yeşilyurt Meslek Yüksekokulumuzun Beylerderesi Yerleşkesindeki yeni binasının çevre düzenlemesinin yapılması, öğrenciler için oturma banklarının temin edilmesi, ağaçlandırma çalışmalarının yapılması, binaya ulaşım sağlayan tali yolun tadil edilmesi gibi konularda destek almak ve çeşitli istişarelerde bulunmak üzere 06.04.2022 tarihinde Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ÇINAR ile görüşme yapılmıştır. Üniversitemiz adına temsilen yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serdar KARACA hocamıza, Yeşilyurt Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Aziz ZENGİN hocamıza, Yeşilyurt Meslek Yüksekokulu Sekreteri Sayın Fuat BEHÇET’e ve bizlere kapılarını açan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ÇINAR’a teşekkürlerimizi arz ederiz..